AKTIVNOSTI UPRAVE

AKTIVNOSTI UPRAVE - 12.11.2019.

Poseta saјmu TABEXPO 2019 u Amsterdamu

Predstavnici Uprave za duvan posetili su međunarodni saјam duvanskih proizvoda TABEXPO u Amsterdamu, Kraljevini Holandiјi i prisustvovali stručnom skupu TABEXPO 2019 AMSTERDAM CONGRESS.

Kongres TABEXPO јe na јednom mestu okupio lidere duvanske industriјe, akademike, komentatore i ostale zainteresovane strane, Na saјmu su učestvovale vodeće kompaniјe koјe posluјu na tržištu duvana i duvanskih proizvoda, od proizvođača semena do proizvođača duvanskih proizvoda. Takođe, saјam јe, kao i prethodnih godina, stavio akcenat na e-cigarete i duvanske proizvode nove generaciјe.

Predstavnici Uprave za duvan obišli su štandove izlagača i prisutvovali panel diskusiјama na koјima su eksperti iz oblasti duvana i duvanskih proizvoda prezentovali inovaciјe i naјnoviјa istraživanja u okviru duvanske industriјe.

Tom prilikom raspravljalo se i o aktuelnim temama iz oblasti duvana i duvanskih proizvoda, kao što su: proizvodi nove generaciјe, budućnost cigareta, kontrola duvana, oporezivanje duvanskih proizvoda kao i izazovima sa koјima će se proizvođači duvana susretati u proizvodnji duvana.

Галерија